coolgreen functie

Profiteer ook in de zomer van de voordelen van infrarood

In de zomer een infraroodtoepassing doen bij hoge temperaturen lijkt in eerste instantie niet verstandig. Met de coolGREEN-functie is dit nu mogelijk zonder dat het in de zomer te warm wordt.

 

Ben je ooit in een groen, koel bos geweest en heb je de verwarmende infrarode stralen van de zon op je rug of gezicht laten schijnen door een open plek in het bos? Het bijzondere aan deze ervaring is dat je niet zweet in de koele schaduw van het bos, maar toch de weldadige infraroodwarmte van de zon op de gewenste lichaamsdelen kunt laten werken.

Hoe werkt coolGREEN?

Je drukt simpelweg op de coolGREEN-knop op de airRED en het warme luchtgordijn dat anders om je heen is, wordt omgetoverd tot een koel luchtgordijn dat je verkoelende verfrissing geeft bij hoge zomertemperaturen. Tegelijkertijd is de infraroodbron van de airRED alleen gericht je rug of andere delen van je bovenlichaam als je je omdraait.

 

CoolGREEN is ook ideaal als je last hebt van spataderen, cellulitis of andere bindweefselaandoeningen en toch niet zonder infraroodtoepassing wilt.

airRED infrarood cabine coolGREEN luchtgordijn

De airRED moet je beleven

Klik op de kaart voor de website van airRED home showroom Nederland.

airRED showrooms

Dit is de NL vertaling van de originele Duitstalige airRED website. Copyright Wellever AG

Laat van je horen!

Stuur een berichtje naar airRED home showroom Nederland. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.