de hybride voor de airred

Ontspan en bespaar tegelijkertijd energie

Het hybride verwarmingssysteem is een innovatie van Bemberg die ook gecombineerd kan worden met de airRED. Met het innovatieve verwarmingssysteem worden alle ervaringen gecombineerd met de eisen van nu, omdat de infraroodcabine grotendeels wordt bediend met water uit de centrale verwarming van het gebouw.

energiebesparing logo

Hoe werkt het precies?

Bij het hybridesysteem is er ook een convector in de airRED geïntegreerd, die de energie uit het verwarmingssysteem van het gebouw haalt. De hybride heeft elektrische compatibiliteit. Dat betekent dat alleen de ontbrekende hoeveelheid energie voor de operatie elektrisch wordt verwarmd. Hoe duurzamer dit verwarmingssysteem van het gebouw is, hoe duurzamer de airRED zal zijn. Het gebruik van het hybride systeem is met name geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor oude gebouwen die sowieso op de laatste stand van de techniek moeten worden gebracht. Afhankelijk van de verwarming van het gebouw kan ongeveer 30% op energiekosten worden bespaard.

 

Het hybride systeem is primair ontworpen voor de commerciële sector, waar de airRED 3-5 uur per dag in bedrijf is, zoals in hotels of in open kantoren. Het systeem is door de langere terugverdientijd minder geschikt voor de particuliere sector.

Golden wave 2017

Het hybride systeem won in maart 2017 de Golden Wave Innovation Award.


De airRED moet je beleven

Klik op de kaart voor de website van airRED home showroom Nederland.

airRED showrooms

Dit is de NL vertaling van de originele Duitstalige airRED website. Copyright Wellever AG

Laat van je horen!

Stuur een berichtje naar airRED home showroom Nederland. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.