airRED ART

Samen goed doen. De airRED voor de ogen en voor het hart.

Ons nieuwste project, dat nog in aanbouw is, heet airRED ART. De airRED is niet alleen een gezondheidsbevorderend infrarood apparaat, maar ook een designobject. Dankzij de glazen ruit biedt de airRED volop ruimte voor creatieve ideeën, daarom werken we samen met kunstenaars die ons product net dat beetje extra geven en een heel persoonlijk tintje geven. De werken van de kunstenaar Hyazinth Pakulla zijn sterk autobiografisch en vertellen over ervaringen en reizen, gevormd door fantasie. Hyazinth ontwierp de hier getoonde werken exclusief voor airRED.

 

Een deel van de winst van elk verkocht werk gaat naar goede doelen en de kunstenaar. De ondersteunde organisaties wisselen regelmatig en daarover rapporteren we op onze blog. Kent u een organisatie die hier goed bij past, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Hier een paar voorbeelden van de ontworpen werken:

Duurzaamheid ligt ons na aan het hart

In het productieproces besteden we aandacht aan het bewust omgaan met energie en hulpbronnen. We gebruiken alleen geselecteerde en hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat het energie- en grondstofverbruik, de uitstoot en de CO2-vervuiling zo laag mogelijk blijft. In het productiebedrijf wordt met houtafval in de winter warmte opgewekt, waardoor 80% van de verwarmingsbehoefte wordt gedekt. Het hout wordt verkregen bij regionale leveranciers, waardoor de logistieke inspanning en de daarmee gepaard gaande uitstoot van schadelijke stoffen aanzienlijk wordt verminderd

 

De vraag naar energiezuinige en maatschappelijk verantwoorde producten wordt beïnvloed door een algemene toename van het milieubewustzijn. We selecteren onze leveranciers zeer zorgvuldig.

De airRED moet je beleven

Klik op de kaart voor de website van airRED home showroom Nederland.

airRED showrooms

Dit is de NL vertaling van de originele Duitstalige airRED website. Copyright Wellever AG

Laat van je horen!

Stuur een berichtje naar airRED home showroom Nederland. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.